CT Power-forløb

Sæt retningen for DIT 2020

Lad 2020 blive DIT år – nøglen til det er, at få en bevidst styring med dine tanker og følelser.

Muskler skal trænes for at blive stærke og udholdende - det er det samme med vores tanker og følelser – vidste du det?

Hvad du skaber i dit liv og hvordan du oplever dét afhænger af den ”linse” du ser igennem. Linsen bliver formet af dine tanker og følelser – dine overbevisninger. Vi ser, tolker og tænker alting gennem linsen. Hvis den linse, du har tillært dig og brugt igen og igen, ikke stemmer overens med det du gerne vil skabe - så kommer det heller ikke til at ske.

De fleste går ubevidst rundt og skaber en tilværelse, uden at være klar over, at de i stedet kunne skabe deres drømme og være den, de ønsker at være.

”Heidis tilgang og måde at støtte en i at finde sig selv, er så unik, autentisk og effektiv ...mine varmeste anbefalinger❤”
- Kim Christiansen

Joey Klein, grundlæggeren af Conscious Transformation, har skabt denne banebrydende metode til at arbejde med dine følelser og overbevisninger og har gennem 18 år hjulpet tusinder af mennesker til at ændre deres liv.

Som den eneste certificerede Trainer v. Conscious Transformation i Danmark, har Heidi Udengaard implementeret og udbredt disse redskaber gennem de sidste 7 år – og tilbyder nu dette:

Et helt års forløb, som samler de fire elementer:

  • Power of Focus: (10 sessioner) Med et øget fokus på dine mål, bliver de klarere, og det mindre vigtige holder op med at forstyrre dit fokus. Det rette mind-set trænes, og du får klarhed i hverdagen.
  • Power of Emotion: (10 sessioner) Følelser kan trænes – så du i stedet for at reagere – kan agere hensigtsmæssigt og dermed tage styringen i dit liv.
    Power of Vision: (10 sessioner) Lær at vide hvor du vil hen: Når du sætter en tydelig vision er det dig der bestemmer retningen – i stedet for bare at flyde med strømmen.
  • Power of Intuition: (10 sessioner) Intuitionen er din indre GPS. Når du er mere tunet ind på, hvad der er det rigtige for dig, går dine drømme fra at være ønsker til at blive destinationer, som du kan bevæge dig nærmere hver dag.

Du får altså et komplet læringsforløb og kan vælge mellem to muligheder – begge med løbende betaling i takt med din læring:

MULIGHED 1, INKL. FLY OG KURSUS I USA, INDEHOLDER:
Den optimale pakke med kursus i USA med Joey Klein – hvor du vil se, at forandringer kan ske på et splitsekund.

4 * MEDITATIONSGRUPPER
FLY TIL USA
KURSUS
1250 kr/måned i 12 måneder
Første rate: 1/2 - 2020

MULIGHED 2 INDEHOLDER:

4 * MEDITATIONSGRUPPER
800 kr/måned i 12 måneder
Første rate: 1/2 - 2020

Ønsker du min hjælp til at designe og leve det liv, du drømmer om, så kontakt mig:
Heidi Udengaard 41 57 62 59 eller heidi.udengaard@conscioustransformation.com