POWER OF VISION – FORLØB

En tydelig vision

  – giver dine tanker og følelser retning 

   – støtter dit fokus og dine handlinger

Dette Power of Vision forløb vil give dig tydelige step by step redskaber til at skabe de resultater du ønsker og skabe det liv du længes efter.

Denne metode er udarbejdet af grundlæggeren fra Conscious Transformation Joey Klein, som har hjulpet tusinder af mennesker til at skabe det liv de havde drømt om og se resultater indenfor alle områder i livet.

Kender du det:

  • at du har rigtig mange ideer, som du konstant arbejder med og derved ikke når i mål med en eneste af dem?
  • Det er svært at vide hvilken idé der er den bedste?

Hvad forløbet kan bidrage dig med:

  • En tydelig indre GPS, der kan navigere dig i en retning der skaber resultater.
  • At vil blive i stand til at vælge en vision
  • At det bliver simpelt at følge din idé
  • Redskaber til at stoppe dine følelsesmæssige forhandlinger om hvilke handlinger der er de bedste
  • Et indblik i dine uhensigtsmæssige mønstre der holder dig i status quo
  • Mere plads og øget klarhed i sindet
  • Muligheden for at give slip på destruktive vaner

Ved at fokusere på strategidannelse, motivation og de følelser der stemmer overens med din vision, vil du på ”Power of Vision”-kurset lære at overkomme dine formodede barrierer du har ift. at skabe den livsstil du vælger.

Uanset hvilket område i dit liv du ønsker at optimere kan disse simple step by step redskaber støtte dig til at navigere dig i retningen af din drøm.      For nogen betyder det at blive bedre til sit arbejde, opnå succes i skolen eller styrke ens parforhold. For andre handler det om at tjene flere penge, optimere og administrere sin tid eller komme i bedre form.

Disse redskaber er udarbejdet af grundlæggeren fra Conscious Transformation Joey Klein, som har hjulpet tusinder af mennesker til at skabe det liv de havde drømt om og se resultater indenfor alle områder i livet.

Du bliver også beriget med en metode til at undgå og gå udenom de ting der saboterer din drøm og som gør at du oplever at du befinder dig i et hamsterhjul og ikke kan stå af.

Praktiske informationer om forløbet:

STED:  Balance-huset,  Nygade 12A, 1.sal, 4300 Holbæk

DATO:  Tirsdage fra d. 11/8 – 13/10 2020

TID:      19-20.30

DIN INVESTERING: For 10 * undervisning med CT Trainer Heidi Udengaard og all materiale fra Joey Klein på engelsk bestående af 12 meditationer, videoer og actionplan er:

348$ ( ca. 2450 kr. ) Hvis du tilmelder og betaler senestd. 2/8-2020            398$ ( ca.2800 kr.) for tilmelding efter d. 2/8-2020

For tilmelding kontakt Heidi Udengaard på 41576259 eller skriv en mail til heidi.udengaard@conscioustransformation.com

Er du klar til at få din drøm til at blive til virkelig, som hundrevis af andre der har deltaget på mine forløb, så vil det være mig en ære at følge dig på rejsen og guide dig.

Kærlige hilsner fra certificeret CT Trainer Heidi Udengaard