Profil

portræt fra Jens

Heidi Udengaard

Jeg er drevet af at se gnisten blive tændt i et andet menneskes øjne.
Det øjeblik, hvor de igen tør tro på livet og ved, at det er muligt at skabe det liv de ønsker. Der, hvor de igen kommer i kontakt med deres egen indre kraft.

Jeg har stor respekt for den tillid en klient viser mig ved at sætte sig ind i min klinik og dele ud af sit inderste, mest sårbare.
Denne tillid kræver et ansvar fra min side. Et ansvar, der indebærer at vise at jeg har modet til at gå vejen først; at jeg tør arbejde på at være helt ærlig over for mig selv og at jeg har en mester til at guide mig igennem.

De seneste 3 år har jeg være drevet af mit kald, fundet min rette hylde, efter jeg har stiftet bekendtskab med Conscious Transformation, Joey Klein i Denver, Colorado.
Joey er blevet min lærer og han har gået vejen selv. En vej mange gerne vil gå, men vælger fra pga. det fokus og den selvdisciplin det kræver. At kunne mestre et område i sit liv kræver fuldt fokus, hvilket kan være en stor udfordring i den verden vi lever i. Ikke desto mindre har jeg valgt denne vej og ved at det er det helt rigtige for mig <3

Jeg er 40 år og lever i hus med min kæreste Allan, mine to drenge på 9 og 13 og min bonusdatter på 14.
Jeg er vokset op på Bornholm og med den skønne natur der findes der. Jeg startede som selvstændig og åbnede min klinik tilbage i 2006 efter 6 år som socialpædagog. Jeg begyndte som kranio-sakral terapeut og healer. I dag tilbyder jeg også meditationsgrupper og mentorforløb (livsvejledning).